Дани спорта у духу дебате

1:0
Категорија: Дебатни клуб "Горгије"
20. април 2018. године

У склопу Дана спорта у Гимназији 10. априла одржана је дебата на тезу "Кориштење анаболичких стероида треба дозволити у професионалном спорту". Тим афирмације чинила је екипа у саставу Софија Грубач, Јелена Поповић и Џеннета Хајдарпашић, док је екипу негације чинила екипа у саставу Софија МИјовић, Лука Гајић и Филип бештић.

Slika
Још једна у низу хуманитарних манифестација у Гимназији Бања Лука организована је у периоду од 10. до 14. априла 2018. године. Прикупљени новац намијењен је за помоћ одласка на екскурзију ученицима тежег материјалног стања. 
Отварање ове сјајне и први пут организоване манифестације увеличано је дебатом која се бавила проблемом анаболичких стероида у професионалном спорту. Дебатне екипе су се одлично припремиле, а малобројна, али бирана публика уживала је у сјајној и надахнутој размјени мишељња. На крају дебате публика је гласала за негацијску екипу, док је према правилима дебате афирмација била боља. Све у свему, сви смо нешто научили како о стероидима, тако и о дебати уопште и за то се можемо захвалити сјајним дебатантима, али и нашем колеги дебатанту Милану Кецману, главном организатору манифестације.
Догодине у Данима спорта, видимо се!
По секцијама