Гимназијалци на дјелу - акција пошумљавања

0:0
Категорија: Гимназија
9. новембар 2017. године

У петак, 27. октобра 2017. године неколицина гимназијалаца, ученика четвртог разреда, одлучила је овај лијепи и сунчани дан провести у природи враћајући јој дјелић љепоте коју нам даје. а како другачије, него кроз пошумqавање!

Slika

У петак, 27. октобра 2017. године, неколицина гимназијалаца IV разреда одлучила је ипак овај школски дан провести у природи. Заједно са својим професорима, те члановима предузећа „Шуме Републике Српске“ они су допринијели акцији пошумљавања планине Мањаче. Уз добро расположење, вољу, труд и вишечасовни рад засађено је неколико хиљада садница. Ученица IV1, Андреа Гатарић, подијелила је са нама своје утиске, те изјавила да је ово за њу прво искуство акције пошумљавања и да би свакако поново подржала овакву акцију јер сматра да је овакав чин велики допринос за заједницу.

Овим путем се апелује на све људе да не уништавају дрвеће, да чувају околину и животну средину у којој бораве те да је учине што здравијом за добробит колектива. Захваљујемо се свима који су подржали ову акцију!

  Ирена Лукач IV1

По секцијама