Дани здраве исхране и борбе против сиромаштва

0:0
Категорија: Гимназија
26. октобар 2017. године

Гимназијалци су 18. и 19. октобра 2017 године у холу школе обиљежили Дане здраве исхране и борбе против сиромаштва. Још једна слатка и хумана акција је иза нас!

Slika

У уторак и сриједу, 17.  и 18. октобра 2017. године наша школа је одлучила да обиљежи Дане здраве исхране и борбе против сиромаштва, те су ученици трећег разреда програма Међународне матуре направили занимљиве и информативне презентације на тему генетски модификоване хране, која се често појављује у дискусијама о овој теми, те их представили у читаоници Гимназије.

Такође, период између двије смјене овог дана искоришћен је за хуманитаран и забаван догађај - продају различитих врста колачића. Прикупљени новац намијењен је за хуманитарне сврхе, а колачиће су припремили ученици трећег и четвртог разреда програма Међународне матуре, као и ученици трећег разреда националног програма.

У забавним улогама продавача и купаца, наши ученици су се добро забавили, а у исто вријеме учинили добро дјело, а у овом периоду није изостала ни музичка нота за коју се побринуо наш Омладински радио Орфеј.

 

Софиа Миљатовић; ИБ1

Уна Зубер, ИБ2

По секцијама